Great Old, Great future


Bijna 100 jaar nadat RAFC haar thuishaven vond op de Bosuil, verrijst er stilaan een nieuw, prachtig stadion in Deurne Noord. Op de Heilige Grond. De plek waar al zo vaak voetbalgeschiedenis geschreven werd, waar mirakels en legends thuis zijn. Waar vurige clubliefde nog echt en authentiek aanvoelt.

Het is dat vuur en diezelfde passie die ons allemaal verbindt. Die ons drijft om alles te geven voor den Antwaarp. Op en naast het veld.

Onze hoofdtribune opende twee jaar geleden in een recordtempo haar deuren en zette meteen de toon: modern, sfeervol, catering van topkwaliteit… Achter het doel, kant Groene Zone, zal weldra een volgende parel verschijnen: de strafste sfeertribune van het land. De tribune voor onze allervurigste fans.

Ons rood-wit hart klopt voor de club. Voor jullie. Samen hebben we een missie. Samen brengen we de Royal Antwerp FC naar de plek waar de club thuishoort: de top. Nummer 1.


Seizoen 2020 – 2021: een nieuw tijdperk voor RAFC


Om volledig in topconditie te zijn, voerde RAFC enkele belangrijke wijzigingen door. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Hoofdtribune = business

The Great Old is hot. Ook onze business community breidt fors uit. Om nog beter te voldoen aan de wensen van onze zakenpartners wordt Tribune 1 volgend seizoen volledig ingezet voor hospitality.

Wat betekent dit concreet?

– Meer vakken met lederen business-seats
– Nieuwe lounges op derde verdiep
– VIP-seats aan spelerstunnel en dug-outs
– Groter aanbod topcatering  

Afscheid van den Twee.

Op het einde van het huidige seizoen nemen we definitief afscheid van een icoon: den twee.

RAFC wilde Tribune 2 graag nog langer openhouden, maar om in orde te zijn met de UEFA- regelgeving voor Europees voetbal was dit geen optie meer.

Alle fans die nu een zitplaats hebben op den twee, verhuizen vanaf het seizoen ’20 – ‘21 naar de nieuwe sfeertribune.

Welkom in de helse sfeer van… Tribune 4

Den Twee  was bijzonder om vele redenen. Maar toch vooral omdat het dankzij de trouwe en vurige support altijd al één groot sfeervak is geweest. Dat is uniek. En dat willen we koesteren.

We steken het vuur en de ziel van het verleden, in de sfeertribune van de toekomst.

Een moderne tribune die klaar is om geschiedenis te schrijven. En even legendarisch te worden als haar geliefde voorganger. Een tribune waar iedereen in de beste en meest comfortabele omstandigheden van onze Reds zal kunnen genieten. Een tribune waar onze helse, Engelse sfeer maar al te goed uit de rood-witte verf zal komen.

Hoe zal de nieuwe tribune er uit zien?

– Grootste staantribune van onze competitie met 3.800 staanplaatsen
– 3700 zitplaatsen
– 100 % Supportersbeleving zonder businessplaatsen
– Katrolsysteem om tifo’s en grote spandoeken op te hangen
– Zo dicht mogelijk tegen het voetbalveld (minimale afstand volgens voetbalwet)
– Food -en drinkstands op elk verdiep

Met al deze veranderingen begint RAFC aan een nieuw hoofdstuk.

The best is yet to come.

RAFC