Geef vanaf nu jouw keuze door voor een zit-of staanplaats op Tribune 4

 


Je kan van 25 maart tem 19 april je keuze voor een staan of zitplaats doorgeven.
Om alle abonnees naar Tribune 4 te verhuizen moet je een online formulier invullen. Zo kan de club weten of je een staan- of zitplaats wenst. Hieronder kan de prijzen voor een abonnement op Tribune 4 terugvinden.
Indien je kiest voor een zitplaats en je wil samen met je vrienden en/of familie zitten is het belangrijk goed af te spreken wie dit formulier invult voor zijn vrienden en/of familiegroep.
Overleg daarom goed en spreek af wie deze lijst invult voor je vrienden en/of familiegroep zodat we geen dubbele inschrijvingen krijgen. Voor zij die alleen komen, is het ook verplicht dit onlineformulier in te vullen.
BELANGRIJK: het is NIET volgens ‘first come, first served’ principe. Na 19 april gaat de club elke abonnee een plaats toewijzen.  RAFC gaat in de mate van het mogelijke iedereen een zo goed mogelijke plaats geven op Tribune 4.
De reservatie van elke abonnee zal klaar staan vanaf 1 juni 2020. Iedereen heeft vervolgens heel de maand juni tijd om zijn abonnement te betalen.
VUL HIER ONLINE UW FORMULIER INhttps://bit.ly/Tribune4_OnlineFormulier
Europees voetbal en nieuwe abonnementen
Indien we Europees voetbal spelen verplicht UEFA het safe standing principe waardoor onze staanplaatsen worden omgezet tot zitplaatsen. Hierdoor verliezen we een deel van onze capaciteit. Om iedereen evenveel kans te bieden om te komen kijken, zal de club elk Europees ticket in losse verkoop op wedstrijdbasis voor abonnees aanbieden. Afhankelijk van welke wedstrijd (Champions League, Europa League, voorrondes, groepsfase) kan er nu nog niet bepaald worden hoeveel tickets er beschikbaar zullen zijn. RAFC bezorgt hierover de nodige informatie zodra een Europese campagne kan opgestart worden.
Tenslotte geven we nog mee dat RAFC voor het nieuwe seizoen 2020-21 geen nieuwe abonnementen zal verkopen.
Hebt je nog vragen over je nieuw abonnement?
Stuur gerust een mail naar info@tribune4.be